Dineren in industriele sferen…

Voorbeeld animatie diner

De Dongecentrale is een unieke en sfeervolle dinerlocatie. Met haar hoge ramen, oude turbines, bijzondere verlichting en stalen inrichting is het dé perfecte plek voor een sfeervol diner. Of het nu gaat om een informeel buffet of een volledig geplaceerd meergangendiner, de Turbinehal van de Dongecentrale biedt een intieme sfeer in een overweldigende grandeur. Een bijzondere setting om jouw gasten te ontvangen en te voorzien van een prachtig middag of avond.  

Entertainment: smaakversterkers en ‘energizers’ 

Uiteraard wordt elk diner bijzonder en speciaal met het juiste entertainment. Vooral als dat past bij jouw boodschap, de gewenste sfeer, dinerwensen en/ of het creëren van nieuwe energie in deze bijzondere locatie. Of het nu om muzikale optredens, inspirerende keynote speakers, spoken-word artiesten, acrobatiek, dans of cabaret gaat. Dineren in unieke industriële sferen, dat kan in de Dongecentrale...

Opening Dongecentrale

Bliksem icoon
Modeshow
Product presentatie
Presentatie
Feest
Voorstelling
Diner
Business borrel
Festival
Brainstorm
Foto / film studio
Teambuilding

Een eigen eventlocatie. Dat verdient een feestelijke start. Het ‘aan’ zetten van een nieuw begin. Speciaal voor onze familie, vrienden en relaties.

Bekijk