Bouwen aan energie; teambuilding en workshops op locatie

Voorbeeld animatie teambuilding

Elk team heeft energie nodig. Voor bijvoorbeeld een nieuwe fase, een nieuw jaar of beginnend project. Teambuilding komt het best tot zijn recht op een nieuwe locatie die niet herinnert aan de dagelijkse setting. Een onverwachte plek om met elkaar samen te werken, het gesprek aan te gaan of activiteiten te ondernemen. De Dongecentrale biedt exact dat. Een plek voor een grote diversiteit aan activiteiten, binnen- of buiten, aan land of op het water, activerend of gericht op dialoog. Maar ook voor (creatieve) workshops is dit het juiste industriële adres. Wij denken graag met je mee om van de industriële setting van de Dongecentrale de optimale locatie te maken voor allerlei workshops, teambuilding activiteiten en het brengen van nieuwe energie.

Teambuilding STANDIC

Bliksem icoon
Modeshow
Product presentatie
Presentatie
Feest
Voorstelling
Diner
Business borrel
Festival
Brainstorm
Foto / film studio
Teambuilding

Een teambuilding event waar de verschillende locaties van Standic samenkomen in De Dongecentrale. Samenwerken aan heet ware 'chainreaction' om collega's samen te laten komen en nieuwe connecties te maken.

Bekijk

Van Tilburg – Bastianen

Bliksem icoon
Modeshow
Product presentatie
Presentatie
Feest
Voorstelling
Diner
Business borrel
Festival
Brainstorm
Foto / film studio
Teambuilding

Bij van Tilburg-Bastianen vonden ze het tijd om weer écht samen te komen. Na twee jaar eindelijk weer een fysieke bijeenkomst. Samen stilstaan bij de stand van zaken, strategie bepalen en vooruitkijken, maar ook energie tanken én ontspannen.

Bekijk