De Dongecentrale – Unieke feestlocatie Brabant

Voorbeeld animatie feest

De juiste setting voor je feest is vaak al het halve werk. Want wanneer je binnenstapt in een
unieke feestlocatie is deze al bijna geslaagd. De Dongecentrale is een blanco canvas voor een
ultieme party. En bovendien goed en snel bereikbaar vanuit Oosterhout, Breda, Tilburg,
Waalwijk, Gorinchem of Rotterdam, maar ook vanuit België zijn we makkelijk te bereiken.

Feestlocatie Brabant: De ideale plek voor jouw speciale gelegenheid

Of je nu een groots personeelsfeest, een intiem personeelsevenement, of een productieve bijeenkomst organiseert, bij De Dongecentrale ben je aan het juiste adres.

Want voor het opladen van je medewerkers, relaties, familie of vrienden is De Dongecentrale de ideale feestlocatie. Dit is namelijk dé plek die Brabant jarenlang letterlijk van energie voorzag. Dus hoe bijzonder is het dat jouw genodigden daar voor 1 avond hun eigen batterij kunnen opladen? Building Energy noemen wij dat. Voor het ultieme personeelsfeest, een feestavond voor relaties of een privéfeestje voor jouw vrienden en familie. Wij denken graag mee om van jouw feest de ultieme ‘oplaadparty’ te maken.

Een unieke feestlocatie met historie

De Dongecentrale is niet zomaar een feestlocatie in Noord-Brabant, het is een unieke locatie die zijn industriële erfgoed omarmt en combineert met moderne voorzieningen. Laat je inspireren door de karakteristieke elementen en de authentieke sfeer die onze locatie te bieden heeft.

Building Energy – Energy Building: Onze belofte aan jou

Bij De Dongecentrale geloven we in het creëren van energie, zowel voor onze locatie als voor jouw feest of evenement. Met ons team van professionals zorgen we ervoor dat jouw feest, evenement of bijeenkomst bruist van energie en positieve vibes. Onze pay-off, "Building Energy, Energy Building", is dan ook meer dan een slogan - het is onze belofte aan jou.

De feestlocatie in Brabant die meedenkt

Wij bieden niet alleen een unieke sfeer en locatie, maar ook professionele faciliteiten en services om jouw feest tot in de puntjes te verzorgen.

Wij realiseren ons daarbij dat het ene feest het andere niet is. De reden achter ieder event, type gasten, gewenste vorm en invulling verschilt iedere keer. Dat vraagt om creatieve energie. Dus mocht je behoefte hebben aan ideeën, invullingen of mogelijkheden voor jouw feestelijke evenement? Wij denken graag mee om deze tot in perfectie uit te werken. 

Die creatieve energie zit in ons DNA. Bovendien kennen we elk detail van onze bijzondere feestlocatie. Van binnen en van buiten. Dus ervaar de sfeer van onze feestlocatie bij inspiratie en neem contact met ons op als je vragen hebt. Wij staan alvast ‘aan’.

Kortom, als jij op zoek bent naar dé feestlocatie in Noord-Brabant om samen energie te tanken of juist te ontspannen dan is De Dongecentrale de plek waar je wilt zijn!