Een unieke feestlocatie bomvol energie

Voorbeeld animatie feest

De juiste setting voor je feest is vaak al het halve werk. Want wanneer je binnenstapt in een unieke feestlocatie is deze al bijna geslaagd. De Dongecentrale is een blanco canvas voor een ultieme party. En bovendien goed en snel bereikbaar vanuit Oosterhout, Breda, Tilburg, Waalwijk, Gorinchem of Rotterdam.

Opladen maar…

Want voor het opladen van je medewerkers, relaties, familie of vrienden is De Dongecentrale de ideale feestlocatie. Dit is namelijk dé plek die Brabant jarenlang letterlijk van energie voorzag. Dus hoe bijzonder is het dat jouw genodigden daar voor 1 avond hun eigen batterij kunnen opladen? Building Energy noemen wij dat. Voor het ultieme personeelsfeest, een feestavond voor relaties of een privéfeestje voor jouw vrienden en familie. Wij denken graag mee om van jouw feest de ultieme ‘oplaadparty’ te maken.

Concert Koninklijke Harmonie De Eendracht

Bliksem icoon
Modeshow
Product presentatie
Presentatie
Feest
Voorstelling
Diner
Business borrel
Festival
Brainstorm
Foto / film studio
Teambuilding

Feestelijk samenkomen. Een concert voor de leden en liefhebbers van de harmonie. Eindelijk weer fysiek samen muziek maken, zingen, dansen en genieten. Een muziekfeest vol foute hits met power begeleid door Koninklijke Harmonie De Eendracht in samenwerking met lokale artiesten.

Bekijk