werkbezoek studenten BUAS

Bliksem icoon
Modeshow
Product presentatie
Presentatie
Feest
Voorstelling
Diner
Business borrel
Festival
Brainstorm
Foto / film studio
Teambuilding
Studenten BUAS bezoeken De Dongecentrale en Fijnevent

Klantvraag

Een blik achter de schermen. Een inkijk in de échte wereld van evenementen. Daarvoor kwamen 450 eerste jaars studenten 'leisure and eventmanagement' van de BUAS naar De Dongecentrale. De perfecte plek. De jarenlange ervaring van Fijnevent in het neerzetten van krachtige evenementen, mét sinds kort De Dongecentrale als eigen evenementenlocatie; voer voor een inspirerend programma.

Building Energy

Het verhaal van Fijnevent én het verhaal van De Dongecentrale. Het maken van een draaiboek, het voorbereiden van een pitch en de voordelen van een eigen locatie. Een greep uit de onderwerpen die voorbij kwamen. Aan de hand van een echte case werden de studenten van A tot Z meegenomen in het proces van aanvraag tot realisatie. Een programma om de studenten te inspireren en enthousiast te maken voor het vak. Workshops waar het evenementenbloed sneller van gaat stromen!

Energy Building

Enthousiasme en positieve energie. Zowel bij de studenten als bij ons. De BUAS wil haar studenten meenemen in de echte wereld, wij bouwen graag mee aan 'the next generation'. Met energie en passie deelden we onze kennis en ervaring.

Inspiratie